Australië vakantie

Jouw Australië vakantie boek je bij Planet Downunder, de Australië specialist voor iedereen die in een rustig tempo op vakantie wil in Australië!

Ons team bestaat uit Australië specialisten. Als echte liefhebbers kunnen we je dus als geen ander adviseren over dit fascinerende land. Met een vakantie naar deze bestemming reis je door het land van koala’s en kangoeroes. Top 9 bezienswaardigheden zijn: Sydney, Fraser Island, Alice Springs, Uluru (Ayers Rock),  Great Barrier Reef, Whitsunday Islands, Great Ocean Road, Kakadu National Park en Lord Howe Island. Australië is al jaren een zeer populaire vakantie bestemming bij de Nederlanders. Bovendien is de schoonheid van de natuur ongeëvenaard en veelzijdig. Als je het ons vraagt hoort een Australië vakantie in je top 5 vakantie belevingen thuis.

Je Australië vakantie maken wij, op basis van jouw wensen, helemaal op maat. Ons uitgangspunt is: vakantie vieren in een rustig tempo en zo veel mogelijk van je omgeving ontdekken. Naast de gebaande paden kunnen we je ook adviseren over plekken waar de paden nog niet zijn platgetreden door alle toeristen. Of het nu individuele autorondreizen, groepsreizen, camperhuur en/of cruises zijn. Jouw Australië maatwerkreis; dat is ons werk, dat is onze passie!

Australië vakantie

Planet Downunder is onderdeel van Creating Stories. Een reisorganisatie met verschillende andere natuurbestemmingen. Stuk voor stuk zijn onze bestemmingen ideaal om op een veilige manier en individuele basis te genieten van bijzondere plekken in de natuur. #wearecreatingstories

Hieronder kun je inspiratie op doen voor een Australië vakantie. Het is ook mogelijk om een gehele reis op maat samen te stellen. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

010 842 07 85 - Australië vakantie? bel en maak een afspraak bij ons op kantoor om je Australië vakantie op maat vrijblijvend door te nemen

Australie vakantie, 12 populaire reizen op een rij

VAKANTIE NAAR AUSTRALIË

Wanneer je op vakantie gaat naar Australië, krijg je te maken met een overdaad aan highlights. In feite is Australië als geheel een geweldige bezienswaardigheid. De enorme variatie in landschappen maakt jouw vakantie naar Australië tot een genot. En dat zagen wij als Australië specialisten jaren geleden al!

Australië heeft een bijzonder gevarieerde en fascinerende natuur. Tijdens je rondreis door Australië zul je daar ook zeker kennis mee maken. Maar vergeet ook niet de steden zoals bijvoorbeeld Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth, Adelaide, Cairns die absoluut een blijvende indruk zullen achter laten op je rondreis door Australië.

Je kunt in één Australië vakantie verschillende landschappen combineren. Starten bijvoorbeeld in een grote stad, zoals Sydney, in het gematigde zuiden. Vervolgens vlieg je naar het Rode Centrum (woestijnklimaat), waar je het iconische Ayers Rock bezoekt. En van hieruit naar het oosten vliegen voor je autorondreis langs de tropische Noordoostkust. Of een camperrondreis door de outback combineren met een autorondreis langs B&B’s, lodges, en farmstays. Dit zijn slechts een paar elementen die je Australië vakantie tot een onvergetelijk ervaring maken.

Maar hoe uitgestrekt het land ook is, er zijn voldoende mogelijkheden en dus altijd een Australië vakantie die op jouw wensen aansluit. Ons uitgangspunt is rondreizen in een rustig tempo en de mogelijkheid bieden om veel te zien en te ervaren. Die zorg, aandacht en kennis kun je van ons verwachten. Australië specialist, liefhebbers en dat al 20 jaar.

Blader lekker door onze “vakanties naar Australië” en laat jezelf inspireren op onze inspiratiepagina.

Australië rondreis op maat? laat je verrassen, maak een afspraak en kom bij ons op kantoor.