De Beurs Bijzondere Reizen Breda 2019

De bijzondere reizen beurs. Het doel van deze ‘vakantiebeurs voor bijzondere reizen’ is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit!

Op deze bijzondere vakantiebeurs vindt u geen toeristische infostands, maar bijna uitsluitend gespecialiseerde touroperators, die vaak een land of een soort reizen aanbieden en hier ook alles van weten! ‘Bijzonder’ betekent naast het gaan van onbekende paden, – off the beaten track – ook dat uw reis pas begint in het land of het gebied van aankomst.Het zijn veelal actieve vakanties en geen zit- of strandvakanties.

‘Bijzonder’ betekent ook dat u voorbij geloodst wordt aan toeristische ‘highlights’ die u uit een gids kunt halen maar door middel van maatwerk die facetten van een land leert kennen die een kenner u alleen kan vertellen.

Een prima plek dus voor Planet Downunder om onze kennis en kunde te laten zien! Breng zeker een bezoek aan onze stand op de beurs! En laat u verrassen op twee fantastische dagen waar u ook de mogelijkheid heeft uit ca. 250 ‘live presentaties’ over onbekende stukken Europa en delen van de wereld te kiezen die vaak goedkoper zijn dan u denkt! ‘Bijzonder’ betekent: opdoen van verfrissende nieuwe ervaringen!

Meer informatie kunt u vinden op de pagina van de beurs zelf. https://www.beursbijzonderereizenbreda.nl/ Heeft u geen tijd om naar de beurs te gaan en ons op te zoeken? Geen probleem u kunt ook via deze website informatie aanvragen over uw droomreis Downunder! Vraag direct een offerte aan.