Huwelijksreis naar Australië

Zin in een avontuurlijke huwelijksreis, met bijzondere natuur en mooie steden? Ga naar Australië! onze tip voor een aantal onvergetelijke weken door dat enorme land down under.

Natuurlijk geniet je van elkaar tijdens deze reis, maar je geniet ook van het prachtige uitgestrekte land.

Australië is niet alleen woestijn en natuur. Australië bestaat uit enkele grote steden, waar de meeste bevolking woont. Alleen maar Natuur of kleine steden hoeven dus niet je dagelijkse agenda te bepalen. Heerlijk shoppen in Melbourne of Sydney maar we gaan dus niet alleen voor het stadse avontuur, maar zeker ook voor de prachtige natuur.

Eerst de drukte van Melbourne in. Veel toeristen betekend gelukkig ook dat er veel te ondernemen en bezichtigen is. Van diverse musea en theaters tot street-art, qua eten zit je hier ook goed er zijn een hele hoop fijne eettentjes.

Vanuit Melbourne kun je de bijzonder mooie route rijden van de Great Ocean Road. Deze biedt continu uitzicht op de zee, maar dat is niet het enige. Onderweg kom je namelijk ook de zogenaamde 12 apostelen tegen: deze uitstekende rotsen vanuit de zee, waar er nog maar 8 van over zijn, zijn een must see. Als de zon op de apostelen schijnt, geeft het werkelijk een magisch beeld!

Soms even een uitstapje van te great ocean road is het bijna zonde om niet even te kijken bij The Grampians en Tower Hill (die laatste is een oude vulkaan) Hier wordt je ondergedompeld in prachtige vergezichten en natuur. Hier vindt je ook de ‘Three sisters’, waar je vanaf verschillende uitzichtpunten een prachtige foto van kunt maken

Uit eindelijk kom je in de volgende stad uit Adelaide, Adelaide is qua grootte en drukte weer vergelijkbaar met Melbourn. Het is wel iets kleiner en rustiger. Je kunt er door het park wandelen en aan het water bijvoorbeeld lekker picknicken. Wij zouden helemaal om dat het een huwelijksreis betreft deze route in 1 week plannen. Dan heb je lekker de tijd om van elkaar en het land te genieten

Zijn jullie een avontuurlijk stel en hebben jullie zin in een gevarieerde reis, ga dan zeker naar Australië. Wij maken graag een passend en persoonlijk reisplan voor jullie. van een enkele week tot misschien wel een volledig jaar? Hebben jullie er al zin in?