Nieuw-Zeeland vakantie

Jouw Nieuw-Zeeland vakantie boek je bij Planet Downunder, de Nieuw-Zeeland specialist voor iedereen die in een rustig tempo op vakantie wil naar Nieuw-Zeeland!

Ons team bestaat uit Nieuw-Zeeland specialisten. Als echte liefhebbers kunnen we je dus als geen ander adviseren over dit fascinerende land. Een vakantie naar deze bestemming voert je langs idyllische kustplaatsen, weelderige fjordlandschappen, vulkanen en oerbossen. Het is ook een land van goed eten en uitstekende wijnen. Niet voor niets heeft Nieuw-Zeeland al jaren de reputatie één van de meest indrukwekkende landen ter wereld te zijn.

Bovendien is de schoonheid van de natuur ongeëvenaard en er is een grote variatie van verschillende landschappen. Daarnaast hebben de oorspronkelijke bewoners een bijzondere band met hun land. Daarom mag tijdens een Nieuw-Zeeland vakantie een Maori ontmoeting dan ook niet ontbreken. Als je het ons vraagt is een Nieuw-Zeeland vakantie; één van de mooiste vakantie belevingen die je kunt ervaren.

Je Nieuw-Zeeland vakantie maken wij, op basis van jouw wensen, helemaal op maat. Ons uitgangspunt is: vakantie vieren in een rustig tempo en zo veel mogelijk van je omgeving ontdekken. Naast de gebaande paden kunnen we je ook adviseren over plekken waar de paden nog niet zijn platgetreden door alle toeristen. Of het nu individuele autorondreizen, groepsreizen, camperhuur en/of cruises. Jouw Nieuw-Zeeland maatwerkreis; dat is ons werk, dat is onze passie!

Nieuw-Zeeland vakantie

Planet Downunder is onderdeel van Creating Stories. Een reisorganisatie met verschillende andere natuurbestemmingen. Stuk voor stuk zijn onze bestemmingen ideaal om op een veilige manier en individuele basis te genieten van bijzondere plekken in de natuur. #wearecreatingstories

Hieronder kun je inspiratie op doen voor een Nieuw-Zeeland vakantie. Het is ook mogelijk om een gehele reis op maat samen te stellen. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

Nieuw-Zeeland vakantie, 4 populaire nieuwe reizen op een rij

VAKANTIE NAAR NIEUW-ZEELAND

Wanneer je op vakantie gaat naar Nieuw-Zeeland, krijg je te maken met een overdaad aan highlights. In feite is Nieuw-Zeeland als geheel een geweldige bezienswaardigheid. De enorme variatie in landschappen maakt jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland tot een genot. En dat zagen wij als Nieuw-Zeeland specialisten jaren geleden al!

Nieuw-Zeeland heeft een bijzonder gevarieerde en fascinerende natuur. Tijdens je rondreis door Nieuw-Zeeland zul je daar ook zeker kennis mee maken. Maar vergeet ook niet de steden zoals bijvoorbeeld Auckland, Christchurch, Wellington die absoluut een blijvende indruk zullen achter laten op je rondreis door Nieuw-Zeeland.

Bij Planet Downunder stellen we diverse soorten vakanties samen. Of je nu een rondreis wilt maken met je gezin, een 4×4 tocht, stedentrip of een lekkere welnessvakantie, wij maken jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland tot een succes!

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een groepsreis, waarbij je in groepsverband gaat wandelen door prachtige natuurgebieden en de steden.

Dus wil je onbezorgd op vakantie naar Nieuw-Zeeland? Wij kennen het land als geen ander en helpen je een top vakantie samen te stellen. Blader lekker door onze vakanties naar Nieuw-Zeeland en laat jezelf inspireren op onze inspiratiepagina.

Nieuw-Zeeland rondreis op maat? laat je verrassen, maak een afspraak en kom bij ons op kantoor.

Nieuw-Zeeland vakantie met Antarctica reis als verlenging