NIEUW-ZEELAND RONDREIS

Als je Nieuw-Zeeland over Europa zou leggen, dan strekt het land zich van Scandinavië tot in de laars van Italië. Dat is van noord naar zuid dus de afstand van een heel continent. Alleen de vorm van Nieuw-Zeeland is smal, het wordt zelden breder dan 200 km, dus dat maakt alles wat makkelijker te bereizen.

Een Nieuw Zeeland vakantie voert je langs idyllische kustplaatsen, weelderige fjordlandschappen, vulkanen en oerbossen. Het is ook een land van goed eten en uitstekende wijnen. Niet voor niets heeft Nieuw-Zeeland al jaren de reputatie één van de meest indrukwekkende landen ter wereld te zijn. Bovendien is de schoonheid van de natuur ongeëvenaard en er is een grote variatie van verschillende landschappen. Daarnaast hebben de oorspronkelijke bewoners een bijzondere band met hun land. Daarom mag tijdens een Nieuw-Zeeland vakantie een Maori ontmoeting dan ook niet ontbreken.

Hieronder kan je inspiratie op doen voor een reis naar Nieuw-Zeeland. Het is ook mogelijk om een gehele reis op maat samen te stellen.

Nieuw-Zeeland rondreis op maat!

Een vakantie naar Nieuw Zeeland is bijzonder. Wij helpen je graag verder om je Nieuw-Zeeland vakantie tot een unieke ervaring te maken. Het uitstippelen van een route die aansluit op je wensen en organiseren naar Nieuw-Zeeland is onze passie. We kennen Nieuw-Zeeland als onze eigen broekzak. Nieuw-Zeeland al je vakantie bestemming vraagt namelijk om een goede planning om er voor te zorgen dat je op een ontspannen manier het land kunt gaan verkennen.

Reizen naar Antarctica vanuit Nieuw-Zeeland