24-daagse Fly & Drive Tasmanië

Deze reis draait om Tasmanië. De steden Hong Kong, Sydney en Melbourne zijn slechts ter illustratie en kunnen desgewenst vervangen of weggelaten worden. In onze warmere maanden bijvoorbeeld, zou u Melbourne of Sydney kunnen vervangen door het tropische Cairns in het noorden van Australië. Of wellicht heeft u familie in Perth? Kortom, mogelijkheden genoeg. Vraag ons naar de mogelijkheden en eventuele meerkosten.

Wij verzorgen uw vlucht, noodzakelijke overnachtingen en huurvoertuig…u doet de rest, in eigen tempo.

Indien u liever alles vooraf geregeld heeft, dan hebben we een mooie route voor u samengesteld, inclusief de overnachtingen onderweg op Tasmanië. Deze reis is eventueel uit te breiden met extra stopovers (zoals Bali of Fiji) en dagtochten. Ook in andere volgordes boekbaar.

 • Op basis van MIDDENKLASSE hotels (dag 8 t/m 20) : Vanaf € 2.750,- p.p.
 • Op basis van SUPERIOR hotels (dag 8 t/m 20) : Vanaf € 3.206,- p.p.
 • Exclusief hotels (van dag 8 t/m dag 20) : Vanaf € 1.930,- p.p.

Bij de prijs inbegrepen: Retourvlucht met Cathay Pacific in Economy Class van Amsterdam via Hongkong naar het vaste land van Australië (Sydney, Melbourne), Binnenlandse vlucht (retour) van Australië’s vaste land naar Tasmanië, 2 Overnachtingen in Hong Kong in een luxe hotel, 3 overnachtingen in Sydney en 3 overnachtingen in Melbourne (in een middenklasse hotel), 12 Dagen huurauto categorie standaard (automaat) en ongelimiteerd aantal kilometers, belastingen, aanvullende verzekering met een eigen risico van NZD 385,- , reserveringskosten, luchthavenbelastingen/brandstoftoeslagen (actuele stand)

Niet inbegrepen: Luchthaventransfers (optioneel bij te boeken), benzine, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven ter plaatse.

Indien u liever alles vooraf geregeld heeft, dan stellen wij graag een complete route inclusief de overnachtingen voor u samen. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Alleen n.a.v. een persoonlijk gesprek kunnen wij de route zo passend mogelijk maken bij úw verwachtingen.

Reisschema

 • Dag 1 & 2

  Vlucht naar Hong Kong

  U vliegt met Cathay Pacific in 12 uur (non-stop) naar Hong Kong, waar u in de vroege ochtend van dag 2 aankomt.

 • Dag 2 - 4

  Hong Kong

  Hongkong is een fascinerende metropool en biedt met haar vele gezichten alles wat u van een wereldstad mag verwachten. Indrukwekkende skylines, ultramoderne winkelcentra en traditionele markten. Een multiculturele samenleving met zowel een Aziatische als een Europese uitstraling, die u het gehele jaar kunt bezoeken. Hongkong is een ontmoetingsplaats van oost en west. Twee overnachtingen in een luxe hotel.

 • Dag 4 & 5

  Vlucht Hong Kong – Sydney

 • Dag 5 t/m 8

  Sydney

  Sydney is niet de grootste en oudste stad van Australië, het is tevens is de hoofdstad van de staat New South Wales. Gelegen aan één van de mooiste en grootste natuurlijke havens ter wereld, is Sydney een levendige en interessante metropool. In het kader van het 200 jarig bestaan van Australië in 1988, zijn veel oude gebouwen gerestaureerd en tegenwoordig in volle glorie weer te bewonderen. In Pitt Street, de bekendste winkelstraat van Sydney, gaat het er hectisch aan toe, iets wat tijdens het spitsuur overal in de stad zo is… Men kan op een aantal plekken in de stad de drukte echter zeer goed ontvluchten. Zo is er bijvoorbeeld de Royal Botanical Garden, het Hyde Park midden in de stad of Darling Harbour, een amusementswijk die zeer centraal gelegen is. Ook zijn er een aantal mooie mogelijkheden buiten de stad, zoals het iconische Blue Mountains National Park. Kortom, voldoende opties tijdens uw verblijf. Drie overnachtingen in een middenklasse hotel. Op dag 8 vliegt u in de ochtend van Sydney naar Tasmanië, dit is een vlucht van een kleine 2 uur.

 • Dag 8 t/m 20

  Van Hobart naar Hobart

  Bekijk het uitgebreide dag tot dag schema op Rondreis Tasmanië

 • Dag 20

  Vlucht Hobart-Melbourne

  U vliegt in ca. 1 uur en 15 minuten van Hobart naar Melbourne. Dit is met 3,5 miljoen inwoners de tweede stad van Australië. De schitterende ligging aan de Yarra River en Port Philipp Bay biedt talloze mogelijkheden tot vertier om de hoek. De stad is een mengeling van vele culturen en het zal u dus niet verbazen dat in deze stad een bruisend horecaleven plaatsvindt. Omdat de bezienswaardigheden van deze stad flink verspreid zijn, is het niet mogelijk de stad tijdens een enkele wandeling te verkennen. Ook zijn er vele interessante excursiemogelijkheden in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de iconische Great Ocean Road ten westen van Melbourne, of Philip Island ten oosten van Melbourne, bekend om de dagelijks pinguïn migraties. Omdat in deze regio zo veel te beleven is, hebben we drie overnachtingen ingepland (middenklasse hotel)

 • Dag 23-24

   Vlucht Melbourne – Amsterdam

  U vliegt terug van Melbourne naar Amsterdam (met een overstap in Hong Kong)

 • Dag 24

  Aankomst Amsterdam