Reisbureau Australië

Wat zorgt er voor dat we het perfecte reisbureau voor Australië zijn?

australieWe zijn een klein team van allround vakmensen, zeg maar gerust vakidioten, verspreid over Nederland. Gemiddeld zijn we 20 jaar werkzaam in de reisbranche. Ieder afzonderlijk zijn we bij diverse bedrijven en in diverse functies werkzaam geweest. Hierdoor brengen we niet alleen een gezonde en brede ervaring mee, we hebben in de loop der jaren allemaal een eigen stijl. U heeft bij ons dus altijd te maken met iemand die weet waar hij/zij over praat. Buiten dat we vakmensen zijn, zijn we natuurlijk ook gewoon reizigers, consumenten, ondernemers en familiemensen. Net als u. We begrijpen u dus.

Daarbij kennen wij de weg op onze bestemmingen als geen ander. Maar we kennen vooral ook de (on)mogelijkheden, de tarieftechnische handigheidjes en natuurlijk de insider tips die een reis nét even dat beetje meer geven. Zoals wij persoonlijke service naar u toe nastreven, zo selecteren wij ook onze partners ter plaatse.
Niet alleen kennen we de producten die we aanbieden, we hechten er vooral ook waarde aan dat we de mensen erachter. Daarnaast blijven we constant up to date door deel te nemen aan trainingen en natuurlijk door regelmatig de bestemmingen te bezoeken.

We delen onze kennis en passie graag met u en we streven ernaar dat uw reis de beleving wordt die u verdient.

Meer informatie over ons? Lees je hier!
Meer informatie over Australië 
Meer informatie over Nieuw-Zeeland

Liever wat meer informatie of een offerte aanvragen?