Tasmanië Hobart – Hobart Selfdrive

Rondreis Tasmanië

 • 13 daagse rondreis Tasmanië (Hobart - Hobart)

 • Dag 1. Hobart

  Op de luchthaven haalt u uw auto op en begeeft u zich naar uw hotel in het centrum van Hobart. Ontdek de drukke haven met vissersboten en het centrum van Hobart, met vele gebouwen uit het koloniale tijperk en geniet van het uitzicht van Mount Wellington. Overnachting in Travelodge Hobart (middenklasse) of Grand Chancelor Hobart (superior).

 • Dag 2. Hobart – Derwent Bridge (175 km)

  Vandaag rijdt u naar het Mount Field National Park. Hier kunt u wandelen naar de Russell Falls en een kijkje nemen bij het diepste meer van Australië: Lake St. Clair. Overnachting Derwent Bridge Chalets (zowel middenklasse als superior).

 • Dag 3 - 4. Derwent Bride – Strahan (130 km)

  Ontdek in de komende dagen het vissersdorpje Strahan en maak een boottocht op de Gordon River, één van de meest ongerepte gebieden van Australië (niet inbegrepen). Overnachting in Franklin Manor (middenklasse) of Strahan Village (superior)

 • Dag 5 – 6. Strahan – Cradle Mountain Nationalpark (150 km)

  In de ochtend maakt u uw weg naar Cradle Mountain National Park, onderdeel van de UNESCO werelderfgoedlijst. U kunt niet om het uitzicht van de 1.545m hoge Cradle Mountain heen. Bij zonsondergang weerspiegelt de berg zich prachtig in de gletsjer Lake Dove. Verken zelf de regio tijdens een wandeling door het gebied. Overnachting in Cradle Mountain Wilderness Village (middenklasse) of Peppers Cradle Mountain Lodge (superior).

 • Dag 7. Cradle Mountain NP – Launceston (190 km)

  Vandaag zet u de reis voort naar Launceston en verkent u de stad te voet. Overnachting in Leisure Inn Penny Royal (middenklasse) of Hotel Charles (superior).

 • Dag 9 – 10. St. Helens – Freycinet National Park (120 km)

  Via Bicheno bereikt u het Freycinet Natoinal Park, dat u zal verrassen met een prachtig uitzicht op glinsterende roze granieten pieken en indrukwekkende kliffen in de zee. Maak een wandeling naar de prachtige Wineglass Bay en ontspan op één van de tien mooiste stranden ter wereld. Overnachting in Sheoaks on Freycinet B&B (middenklasse) of Freycinet Lodge (superior).

 • Dag 11. Freycinet National Park – Port Arthur (210 km)

  Vandaag reist u verder richting het zuiden naar Port Arthur. Het is een stadje met een rijke geschiedenis en een voormalige strafkolonie. Erg leuk voor ‘s-avonds is de ‘’Ghost Tour’’ door de straten en steegjes van het stadje (niet inbegrepen). Overnachting in Fox & Hounds Inn (zowel middenklasse als superior).

 • Dag 12. Port Arthur – Hobart (95 km)

  Vandaag kunt u optioneel een boottocht ondernemen door het stadje Port Arthur (niet inbegrepen), voordat u uw weg voort zet naar Hobart. Geniet van uw laatste avond met een heerlijk diner in de haven (niet inbegrepen). Overnachting in Travelodge Hobart (middenklasse) of Grand Chancelor Hobart (superior).

 • Dag 13. Hobart

  Vandaag eindigt de reis en brengt u uw auto terug naar de luchthaven.