Rondreis 30-Daagse Fly & Drive Australië

Het ultieme Australië. Relatief rustig, toerisme minder ontwikkeld. Australië in al haar facetten. Rust(ig) , desolaat. Spectaculaire Zonsondergangen. Ruig. Mysterieus. Uniek. Rif, stranden. De absolute nummer 1 Australië rondreis volgens ons.

Wij verzorgen uw vlucht en de overnachtingen onderweg. Desgewenst uit te breiden met stopovers of andere gebieden in Australië en/of Nieuw-Zeeland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanwege de regentijd in de noordelijke helft van Australië , raden we af om deze reis van november t/m april te maken.

Omdat Darwin niet dagelijks (internationaal) aangevlogen wordt, is deze reis NIET met dagelijks vertrek mogelijk.

De reis is ook in omgekeerde volgorde boekbaar.

 • Op basis van MIDDENKLASSE hotels (dag 4 t/m 27) : Vanaf € 3.600,- p.p.
 • Op basis van SUPERIOR hotels (dag 4 t/m 27) : Vanaf € 5.040,- p.p.
 • Exclusief hotels (van dag 4 t/m dag 27) : Vanaf €1.650,- p.p.
 • Prijzen op basis van twee personen in een tweepersoons kamer*

BELANGRIJKE OPMERKING: Met het oog op flexibiliteit, hebben we nog geen voertuig meegenomen in de reissom. Vanwege het verblijf in de Kimberleys is een 4wd noodzakelijk en de prijzen tussen de diverse voertuigen verschillen nogal (niet alleen in de huurprijs, maar vooral ook in voorwaarden en bijkomende kosten zoals de oneway toeslag). Afhankelijk van uw exacte wensen en het aanbod op het moment van boeken, rekenen we graag de meerkosten voor een voertuig uit.

Richtprijs LARGE 4WD : €1.800,- p.p. inclusief max. afkoop eigen risico. Excl. lokale kosten zoals oneway.

Bij de prijs inbegrepen: Retourvlucht met Singapore Airlines in Economy Class vanaf Amsterdam (via Singapore), 2 Overnachtingen in Perth in een middenklasse hotel, 1 overnachting in Darwin in een middenklasse hotel, 23 overnachtingen tussen Perth en Darwin (middenklasse hotels), reserveringskosten, luchthavenbelastingen/brandstoftoeslagen (actuele stand).

Niet inbegrepen: Voertuig (*) , Singapore Airlines weekendtoeslag (bij vertrek vrijdag t/m zondag), Eventuele meerkosten voor de reis in omgekeerde volgorde (van Darwin naar Perth), luchthaventransfers in Perth en/of Darwin (optioneel bij te boeken), benzine, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven ter plaatse.

Reisschema

 • Dag 1 & 2

  Vlucht naar Perth

  U vliegt met Singapore Airlines van Amsterdam naar Perth, met een overstap in Singapore, waar u desgewenst kunt verblijven.

 • Dag 2 - 4

  Perth

  Deze stad, die in 1829 is gesticht, heeft de naam de meest afgelegen stad ter wereld te zijn. Adelaide, de eerstvolgende grote stad, ligt bijvoorbeeld zo’n 2.700 kilometer verderop. Door de schitterende ligging aan de Swan River behoort deze moderne, zonnige en vriendelijke stad met haar 1.300.000 inwoners tot Austrlië’s favorieten. Zeer indrukwekkend is het vele groen dat verspreid over de hele stad voorkomt. Perth is de hoofdstad van Western Australia en is niet alleen de meest afgelegen stad, maar met gemiddeld 8,1 zonuren per dag ook de zonnigste stad van het Rode Continent.

 • Dag 27

  Verblijf in Darwin

  Darwin is een rustig, tropisch stadje in het hoge Noorden van Australië. Ideaal om bij te komen van de schitterende reis die nu achter u ligt. Maak een wandeling langs de boulevard, doe een drankje in het gezellige Mitchell Street, ga een hapje eten bij de hippe jachthaven…of ga met een goed boek onder een palmboom liggen. Mogelijkheden genoeg in Darwin, de perfecte plek om nog even te ‘unwinden’.

 • Dag 28 & 29

  Vlucht Darwin-Amsterdam

  U vliegt terug naar Amsterdam (Zie omschrijving bij dag 1).