Veelzijdig en kleurrijk – Australië in de zomer

Ontvlucht onze grijze winter en geniet van zomers Australië. Ontdek tijdens deze reis de steden Sydney, Melbourne en Adelaide. Ervaar het Rode Centrum met het legendarische Ayers Rock, wandel door het natuurschoon van Kings Canyon en vergaap u aan de krachtige aanwezigheid van de McDonnel Ranges. Dit alles tijdens een georganiseerde kampeersafari, waarbij een upgrade naar hotelverblijf mogelijk is. Rij vervolgens in uw eigen tempo langs Australiës schilderachtige zuidkust. De rit van Adelaide via Melbourne naar Sydney voert u langs ruige kustlijnen, talloze nationale parken, wijnerijen, uitgestrekte vlaktes, historische en slaperige dorpjes, groene binnenlanden, met sneeuw bedekte bergtoppen en stranden. Bezoek Kangaroo Island en volg de legendarische Great Ocean Road met haar Twelve Apostels. Rij dwars door de Snowy Mountains en neem een kijkje in de hoofdstad Canberra. Een veelzijdiger reis door Australië zult u niet snel vinden.

Eventueel uit te breiden met o.a. stopovers (in bijvoorbeeld Singapore of Hong Kong), dagtochten en hotels tijdens de rit langs de zuidkust. Deze reis is ook in omgekeerde volgorde boekbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij verzorgen uw vlucht, noodzakelijke overnachtingen en huurvoertuig…u doet de rest, in eigen tempo.

Indien u liever alles vooraf geregeld heeft, dan stellen wij graag een complete route inclusief de overnachtingen voor u samen. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Alleen n.a.v. een persoonlijk gesprek kunnen wij de route zo passend mogelijk maken bij úw verwachtingen.

Vanaf € 1999,- p.p.

 • Prijzen op basis van twee personen in een tweepersoons kamer*

Bij de prijs inbegrepen: Internationale vluchten (economy) met Qantas / Emirates, 3 Overnachtingen Sydney (middenklasse hotel),Vlucht Sydney-Alice Springs, 2 Overnachtingen Alice Springs (middenklasse hotel), 3 Daagse Red Center Camping Safari,Vlucht Alice Springs-Adelaide, 2 Overnachtingen Adelaide (middenklasse hotel),
14 Dagen huurauto categorie Compact (automaat) van Adelaide naar Sydney inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, oneway fee, belastingen, aanvullende verzekering met een eigen risico van AUD 250,- per gebeurtenis,Luchthavenbelastingen/brandstoftoeslagen (actuele stand), Gebaseerd op de meest directe en voordelige verbinding, Reserveringskosten, Uitgebreid documentenpakket in geval van boeking.

Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Niet inbegrepen: Luchthaventransfers, benzine, niet genoemde overnachtingen, persoonlijke verzorging, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.

BELANGRIJKE TOELICHTING: 

De genoemde prijs is een VANAF PRIJS, gebaseerd op de meest voordelige vluchtmogelijkheden. Uw exacte reissom is afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van boeken. Hoe later u boekt (zeker voor de drukkere seizoenen zoals november t/m februari) , hoe duurder de vluchten zullen zijn. De reissom is tevens gebaseerd op het voordeligste (neutrale) seizoen. Dit houdt in dat de reissom ONDERHEVIG is aan (hoog)seizoenstoeslagen, maar ook toeslagen voor speciale evenementen zoals Oud & Nieuw en grote sport evenementen zoals Australian Open in Melbourne.

Wij kunnen u een exacte prijsopgave doen, vul hiervoor het offerte aanvraag formulier in.

Reisschema

 • Dag 1 & 2

  Vlucht naar Sydney.

  U vliegt in de ochtend of avond met Qantas van Amsterdam naar Sydney (met overstap in Frankfurt of Londen en overstap of tussenlanding in Singapore, Hong Kong of Bangkok. Verblijf desgewenst in één van de Aziatische steden). Vraag ons naar meer informatie.

 • Dag 2 t/m 5

  Sydney

  Sydney is een wereldstad die weinig introductie behoeft. Slenter door deze échte wandelstad en vergaap u aan de machtige Harbour Bridge, welke u ook kunt beklimmen. Neem een kijkje bij het  Opera House, geniet van een hapje of drankje in Harbour Rocks en bezoek de trendy wijk Paddington’s. Sydney’s omgeving heeft ook voldoende te bieden. Een bezoek aan Blue Mountains mag niet ontbreken, maar ook Hunter Valley met haar wijnerijen is een bezoek meer dan waard.

 • Dag 6

  Vlucht naar Alice Springs

  Vlieg in de ochtend naar Alice Springs, een grote nederzetting in het hart van Australië’s outback. Bezoek het Royal Flying Doctors Museum of breng een bezoek aan het casino. Wel vroeg naar bed, want morgen moet u vroeg op.

 • Dag 7

  Start kampeersafari: Alice Springs-Ayers Rock

  We vertrekken rond 06:00 uur en rijden in zuidelijke richting door de schilderachtige James & Waterhouse Ranges. Onderweg wordt er gestopt bij een kamelenfarm, waar de mogelijkheid bestaat een ritje te maken (optioneel). Aansluitend rechtstreeks naar ons permanente safari kamp bij Yulara voor de lunch. Vanmiddag verkennen we Ayers Rock en maken we een wandeling rond de voet van de 348 meter hoge rots. Ook de bizarre rotsformaties zijn de moeite waard. Tijdens zonsondergang kun je genieten van een prachtig kleurenspel (Lunch en Diner inbegrepen).

  Opmerking: Neem voor deze tour alleen het belangrijkste mee, de rest kunt u achterlaten in uw Alice Springs Hotel, hier wordt u namelijk aan het einde van de tour weer afgezet.

 • Dag 8

  Ayers Rock – Kings Canyon

  Vroeg opstaan wordt beloond met een prachtige zonsopgang bij Kata Tjuta (Olga’s). Maak een wandeling langs de 36 enorme rotskoepels die dit indrukwekkende gebied zijn karakter geven en kom meer te weten over de unieke flora en fauna die er te vinden is. Vanmiddag wordt de reis voortgezet naar Kings Creek Station, waar we overnachten (Ontbijt, Lunch en Diner inbegrepen).

 • Dag 9

  Kings Canyon – Alice Springs

  We staan vroeg op en gaan naar de Kings Canyon. Hier verkennen we het indrukwekkende landschap en bezoeken we op ons gemak onder meer het Amphitheatre, The Lost City en de schitterende Garden of Eden. Aansluitend terug naar Kings Creek Station voor de lunch, voordat we naar Alice Springs vertrekken (Ontbijt en Lunch inbegrepen).

  Overnachting Alice Springs.

 • Dag 10

  Vlucht Alice Springs-Adelaide

  U vliegt in de middag naar Adelaide, de hoofdstad van South Australia. Breng een bezoek aan de buitenwijk Glenelg Beach, het strand van Adelaide. Hier kunt u mooi nagenieten van uw outback avontuur. Een bezoek aan St. Peter’s Cathedral mag ook niet missen (zoek de overeenkomsten met de Notre Dame in Parijs!). Adelaide telt vele restaurants en is hierdoor bijzonder geliefd bij mensen die van het ‘goede leven’ houden.

 • Dag 11 t/m 24

  Selfdrive van Adelaide naar Sydney

  U haalt ’s ochtends uw huurauto op bij het depot van Apollo Rental Cars en begint aan uw rit langs de zuidkust. Rijdt u gelijk richting de Great Ocean Road of brengt u eerst een bezoek aan Flinders Ranges? Neemt u Kangaroo Island mee of richt u zich meer op de binnenlanden? Keuze genoeg. Als u advies nodig heeft, neem dan contact met ons op. Desgewenst kunnen wij een volledige route voor u samenstellen en de hotelnachten vast voor u reserveren.

 • Dag 24

  Vlucht Sydney-Amsterdam

  U levert uw huurauto in en vliegt terug naar Amsterdam (Zie omschrijving bij dag 1).