Wereldreis Nieuw-Zeeland en de wereld rond

Wereldreis met PLANET DOWNUNDER

wij hebben voor u een letterlijke en figuurlijke betaalbare wereldreis bedacht. Met een round-the-world ticket op zak bezoekt u drie continenten in vier weken tijd. Een compleet verzorgde reis vol superlatieven, met een glanzende hoofdrol voor Nieuw-Zeeland.
U reist per huurvoertuig en met uitgebreide documentatie over het Noord- en Zuideiland van Nieuw-Zeeland en verblijft onderweg in kleinschalige, speciaal geselecteerde B&B’s.

Informatie:

De genoemde stopovers zijn ter indicatie en deze reis is ook boekbaar zonder stopovers. Handig als u bijvoorbeeld minder tijd heeft, of zoveel mogelijk tijd in Nieuw-Zeeland door wilt brengen.

Wij verzorgen uw vlucht, overnachtingen en huurvoertuig…u doet de rest, wat vooral genieten is van al het moois! Indien u specifieke ideeën, interesses of wensen heeft, dan horen wij dat graag. Deze reis kunt u het beste zien als uitgangspunt. Afhankelijk van uw specifieke wensen, kunnen we deze nog net even wat beter op uw voorkeuren afstemmen.

Uitbreiden / verlengen van de reis is mogelijk. Stopovers in Hong Kong en Los Angeles zijn ter illustratie. Air New Zealand biedt verschillende mogelijkheden in Azië, Noord-Amerika en de Pacific (o.a. Cook Eilanden en Fiji), welke naar wens gecombineerd kunnen worden.

Desgewenst kunt u de stopovers weglaten om meer tijd in Nieuw-Zeeland door te brengen. Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf een aantal excursies en dagtochten in te plannen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Dit is de ideale reis voor een ieder die ter plaatse zo weinig mogelijk wil zoeken en regelen.

vanaf € 2649,- p.p.*

Bij de prijs inbegrepen: Inclusief alle vluchten, luchthaventransfers in Nieuw-Zeeland, alle overnachtingen, huurauto in Nieuw-Zeeland categorie Medium incl. aanvullende verzekering, een uitgebreid informatiepakket, afhandelingskosten.

De reissom is  gebaseerd op deelname van 2 personen met verblijf in een 2-pk, waarbij we de laagst mogelijke ECONOMY CLASS vluchttarieven hebben gehanteerd. Toeslag Business Class op aanvraag.

Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Niet inbegrepen: Benzine, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven ter plaatse.

BELANGRIJKE TOELICHTING: 

De genoemde prijs is een VANAF PRIJS, gebaseerd op de meest voordelige vluchtmogelijkheden. Uw exacte reissom is afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van boeken. Hoe later u boekt (zeker voor de drukkere seizoenen zoals november t/m februari) , hoe duurder de vluchten zullen zijn. De reissom is tevens gebaseerd op het voordeligste (neutrale) seizoen. Dit houdt in dat de reissom ONDERHEVIG is aan (hoog)seizoenstoeslagen, maar ook toeslagen voor speciale evenementen.

Wij kunnen u een exacte prijsopgave doen, vul hiervoor het offerte aanvraag formulier in.

Reisschema

 • Dag 1 t/m 3

  Uw reis begint met een non-stop KLM vlucht van Amsterdam naar Azië. We nemen Hong Kong als  voorbeeld, waar u 2 nachten op het bruisende Kowloon Island verblijft.

 • Dag 4 t/m 25

  U vliegt vervolgens met Air New Zealand richting het hoofdgedeelte van uw reis: Nieuw-Zeeland. Een 21-daagse autorondreis voert u in een verantwoord tempo over zowel het Noord- als het Zuideiland. Onderweg verblijft u in charmante Bed & Breakfasts, kleinschalige accommodaties waar u de typische gastvrijheid van de Kiwi’s zelf kunt ervaren.

 • Dag 25 t/m 27

  Vanuit Nieuw-Zeeland vliegt u vervolgens door naar het Amerikaanse continent. We nemen als voorbeeld San Francisco, waar u 2 nachten in hartje centrum verblijft.

 • Dag 28

  U vliegt tot slot met KLM terug naar Schiphol, waarmee de cirkel rond onze planeet alweer rond is.