Reisspecialist – Reisbureau voor Australië en NieuwZeeland Planet Downunder

Planet Downunder is de specialist in Nederland en België op het gebied van reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. We kennen beide landen als onze (spreekwoordelijke) broekzak, we hebben zelf heel veel van het land gezien en ervaren. Natuurlijk gaan we met enige regelmaat terug om de prachtige sfeer en natuur te ervaren. 

Planet downunder is een unieke Nieuw-Zeeland en Australië reisspecialist bij ons geen grote hotelketens, en drukke activiteiten. Wij richten ons op de kleinschalige en daardoor vaak unieke accommodaties en activiteiten, zodat deze perfect afgestemd zijn op uw behoeftes. De meeste accomodaties hebben we zelf ook gebruikt. We weten dus waar we over spreken.

Altijd een superreis vol met onze ervaring!

Planet Downunder heeft als reisspecialist de doelstelling om u te laten genieten en profiteren van onze ervaring. Ervaar de cultuur, de mensen en het land op een unieke en relexte manier. Van een reisspecialist mag je verwachten dat we voor u hebben nagedacht over de kleinste details. Het uiteindelijk doel is een onvergetelijke ervaring voor u in deze reis naar Australië of Nieuw Zeeland te stoppen. In onze ogen is een reis naar Nieuw-Zeeland of Australië niet iets wat u binnen een paar minuten moet boeken. Wij beantwoorden al uw vragen en voorzien u van eerlijk advies voortkomend uit eigen ervaring. Uw reis bespreken we waar en wanneer het u uitkomt. Bij ons op kantoor of bij u thuis, overdag, in de avonduren, of in het weekend.

kenmerken

  • 20 jaar ervaring in het maken van maatwerk vakanties naar Australië en Nieuw Zeeland
  • Onze meeste klanten komen via mond-tot-mondreclame bij ons, ze bevelen ons allemaal aan!
  • Wij krijgen onafhankelijk beoordeeld een 9.4/10
  • Wij kennen de accommodaties
  • Wij kennen de activiteiten
  • Wij kennen de beste routes
  • En wij kennen de mensen