Reisbureau voor Australië en NieuwZeeland.

Over ons, wie zijn we?

We zijn een klein team van allround vakmensen, zeg maar gerust vakidioten, verspreid over Nederland. Gemiddeld zijn we 20 jaar werkzaam in de reisbranche. Ieder afzonderlijk zijn we bij diverse bedrijven en in diverse functies werkzaam geweest. Hierdoor brengen we niet alleen een gezonde en brede ervaring mee, we hebben in de loop der jaren allemaal een eigen stijl. U heeft bij ons dus altijd te maken met iemand die weet waar hij/zij over praat. Buiten dat we vakmensen zijn, zijn we natuurlijk ook gewoon reizigers, consumenten, ondernemers en familiemensen. Net als u. We begrijpen u dus.

Daarbij kennen wij de weg op onze bestemmingen als geen ander. Maar we kennen vooral ook de (on)mogelijkheden, de tarieftechnische handigheidjes en natuurlijk de insider tips die een reis nét even dat beetje meer geven. Zoals wij persoonlijke service naar u toe nastreven, zo selecteren wij ook onze partners ter plaatse.
Niet alleen kennen we de producten die we aanbieden, we hechten er vooral ook waarde aan dat we de mensen erachter. Daarnaast blijven we constant up to date door deel te nemen aan trainingen en natuurlijk door regelmatig de bestemmingen te bezoeken.

We delen onze kennis en passie graag met u en we streven ernaar dat uw reis de beleving wordt die u verdient.

Wat we geloven

Wij geloven dat elke reis behandeld moet worden als een ‘Once in a Lifetime’ ervaring. Vaak krijgen we te horen dat mensen bij hun zoektocht ‘door de bomen het bos niet meer zien’ en dat de lol er al gauw vanaf is zodra mensen de diepte in gaan. Wij streven ernaar dat het plezier voor u al begint in de initiële uitzoek fase.

Wij willen hierin al het verschil maken, want het succes van een reis hangt wat ons betreft vooral af van de gemaakte keuzes in het begin. En ogenschijnlijk triviale keuzes hebben vaak drastischer gevolgen voor bijvoorbeeld de prijs dan u wellicht zou verwachten. Elke keuze dient dan ook weloverwogen gemaakt te worden.

U kiest bijvoorbeeld niet voor de camper of voor de auto omdat een ander het zegt, of omdat u denkt dat u uw portemonnee hiermee een plezier doet. U kiest voor het juiste type voertuig, omdat we in overleg hebben besloten dat dat de beste optie voor u is. En dat het een verantwoorde keuze is t.o.v. uw portemonnee. We maken er een punt van dat elke keuze zijn plussen en minnen heeft en we zullen u altijd voorzien van een objectief advies.

Kortgezegd: probeert u het wiel niet uit te vinden. Dat hebben wij allang gedaan. Vertrouw op onze ervaring en laat ons u op weg helpen naar de juiste keuzes. Dat is waar we voor staan.

Samenwerking

Planet Downunder is aangesloten bij het Garantiefonds GGTO ( Voor meer informatie, bekijk onze voorwaarden) . Wij zijn de exclusieve vertegenwoordiging op de Nederlandse en Belgische markt van o.a. Boomerang Reisen GmbH, één van de grootste Down Under specialisten in Europa: Boomerang Reisen GmbH in Duitsland. Deze Australië en Nieuw-Zeeland specialist bestaat dit jaar 20 jaar en is onderdeel van TUI, het grootste reisconcern ter wereld.

Kortom, kwaliteit en zekerheid voor je reis naar Australië!

Wij kennen de weg wat betreft reis- en verblijfsmogelijkheden, stellen een passende offerte voor u op en verzorgen de gehele boeking van uw reis naar Australië (en/of Nieuw-Zeeland).

 • Vluchten: intercontinentaal, continentaal en binnenlands
 • Accommodaties: hotels, appartementen en resorts in AustraliëNieuw-Zeeland en de Pacific
 • Huurvoertuigen: auto, camper, 4 wheel drive (4wd) en minibusjes
 • Rondreizen: selfdrives en compleet verzorgde groepsreizen
 • Kampeersafari’s
 • Dagtochten en meerdaagse tochten
 • Cruises en veerovertochten
 • Treinreizen en buspassen

PLANET DOWNUNDER = KENNIS, PASSIE EN SERVICE!

Graag informeren we u over uw reis naar Australië en alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Kom langs of vraag nu meteen een offerte aan!

Hoe we werken

PLANET DOWNUNDER levert maatwerk. Maatwerk is een woord dat vaak verkeerd begrepen wordt, maar bij ons betekent het simpelweg dat we ons werk in dienst van een optimaal resultaat doen. En voor ieder is dat weer wat anders. Tevens zijn we vaak gebonden aan de (on)mogelijkheden van het moment. Niet alleen het moment van boeken (dus bijvoorbeeld wat de beschikbaarheid toelaat) , maar vooral ook het moment van reizen (denk aan het klimaat ter plaatse). Maatwerk is bij ons dus niet hetzelfde als ‘duur’… integendeel! Maatwerk is juist in dienst van uw portemonnee, want terwijl we onze aandacht geven aan de kwaliteit van een reis, bewaken we altijd de uitgaven. We hebben er ons specialisme van gemaakt dat uw reis zo goed mogelijk afgestemd wordt op uw wensen, verwachtingen en budget. Ongeacht uw reiswensen, wij zetten ons altijd met net zoveel toewijding voor u in. Dit geldt zowel voor een compleet verzorgde reis zijn, waarbij elk denkbaar onderdeel vooraf geboekt wordt, als voor een minder omvangrijke boeking, waarbij u vooral op de bonnefooi reist. Heel simpel, iedereen krijgt van ons de juiste aandacht, ongeacht het beschikbare budget. Het enige dat we vragen is uw medewerking in de vorm van informatie. Laat ons met u meedenken, beantwoord onze vragen. Wij kunnen ons werk alleen maar doen in samenwerking met u. Wat u ervoor terug krijgt is een reis die u helemaal past.

 ZO GAAN WIJ TE WERK:

  • We beginnen altijd met een telefonisch gesprek, om even kennis te maken en uw globale wensen te inventariseren. Uiteraard is dit ook een prima gelegenheid voor u om alvast wat vragen te stellen of al wat te ‘sparren’. Vaak passeren bepaalde overwegingen hierin al de revue, zoals de veelvoorkomende vraag “zal ik met een auto of camper reizen?”.

 • Aan de hand van het telefonisch onderhoud gaan wij aan de slag met een compleet uitgewerkte offerte.

Dit is een eerste opzet voor uw reis, vaak met diverse mogelijkheden naast elkaar (bijv. auto tegenover camper). Uiteraard is deze offerte voorzien van een nauwkeurige prijsopgave. Nu hebben we een tastbaar verhaal, aan de hand waarvan we de diepte in kunnen. Het is de bedoeling dat we deze opzet nu bijschaven tot de ideale reis. Dit kan telefonisch, maar het beste is natuurlijk een persoonlijk gesprek.

Eenmaal bijgeschaafd, begint het voor u pas écht te leven. U heeft alle informatie op een rijtje en weet het inmiddels al: DIT is de reis die ik moet maken! Wij werken deze voor u uit in een nieuwe offerte. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

  • Kiest u ervoor uw boeking bij PLANET DOWNUNDER onder te brengen, dan verzorgen wij alle benodigde reserveringen. U ontvangt uiterlijk 2 weken voor vertrek een documentenpakket, o.a. voorzien van talloze tips en wetenswaardigheden …zodat u goed geïnformeerd en met een gezonde dosis inspiratie op pad gaat.

Bij ons heeft u te allen tijde contact met uw eigen reisadviseur, welke al 20 jaar reisdromen waar maakt en ook buiten kantooruren voor u bereikbaar is. Dit is een standaard service die we kosteloos aanbieden. Immers, wij kunnen ons werk alleen doen in nauwe samenwerking met u. En daarvoor passen we ons graag aan uw agenda aan.

We kennen de weg en we verstaan ons vak als geen ander. Probeert u het eens en ervaar zelf hoe plezierig het al in de voorbereidende fase kan zijn.

OFFERTES:

ONZE OFFERTES zijn persoonlijk, passend en zo slim mogelijk in elkaar gezet. Wij leveren alles dat u van een specialist mag verwachten en dat is beloofd! Dus uiteraard houden we rekening met zaken als reistempo. Het laatste dat u wilt is veel geld uitgeven voor een reis en u vervolgens haasten. U wilt ook wat zien….het is immers een vakantie. Dus we houden uw tempo in de gaten. Klimaat is ook iets dat standaard bekeken moet worden. U wilt er ter plekke niet achter komen dat u in hartje regentijd zit en uw reis letterlijk in het water valt. Dit zijn essentiële zaken waarop gelet moet worden en wij zullen dat altijd meenemen in ons reisadvies.

Maar de échte expert kijkt verder en neemt de marktwerking mee in zijn zoektocht. Denk hierbij aan vraag en aanbod, beschikbaarheid etc. Er zijn altijd meerdere wegen die naar Downunder leiden, maar welke is het interessantst? Wij weten hoe we daar het beste op in kunnen spelen en zien het als een sport om hier het meeste uit te halen voor u. Dit zal natuurlijk in de prijs zijn, maar zeker ook in het aantal overstappen, de wachttijden etc.