Reisbureau voor Australië en NieuwZeeland.

Over ons, wie zijn we?

We zijn een klein team van allround vakmensen, zeg maar gerust vakidioten, verspreid over Nederland. Gemiddeld zijn we 20 jaar werkzaam in de reisbranche. Ieder afzonderlijk zijn we bij diverse bedrijven en in diverse functies werkzaam geweest. Hierdoor brengen we niet alleen een gezonde en brede ervaring mee, we hebben in de loop der jaren allemaal een eigen stijl. Je hebt bij ons dus altijd te maken met iemand die weet waar hij/zij over praat. Buiten dat we vakmensen zijn, zijn we natuurlijk ook gewoon reizigers, consumenten, ondernemers en familiemensen. Net als jij. We begrijpen je dus.

Daarbij kennen wij de weg op onze bestemmingen als geen ander. Maar we kennen vooral ook de (on)mogelijkheden, de tarieftechnische handigheidjes en natuurlijk de insider tips die een reis nét even dat beetje meer geven. Zoals wij persoonlijke service naar jou toe nastreven, zo selecteren wij ook onze partners ter plaatse.
Niet alleen kennen we de producten die we aanbieden, we hechten er vooral ook waarde aan dat we de mensen erachter. Daarnaast blijven we constant up to date door deel te nemen aan trainingen en natuurlijk door regelmatig de bestemmingen te bezoeken.

We delen onze kennis en passie graag met je en we streven ernaar dat je reis de beleving wordt die je verdient.

Wat we geloven

Wij geloven dat elke reis behandeld moet worden als een ‘Once in a Lifetime’ ervaring. Vaak krijgen we te horen dat mensen bij hun zoektocht ‘door de bomen het bos niet meer zien’ en dat de lol er al gauw vanaf is zodra mensen de diepte in gaan. Wij streven ernaar dat het plezier voor jou al begint in de initiële uitzoek fase.

Wij willen hierin al het verschil maken, want het succes van een reis hangt wat ons betreft vooral af van de gemaakte keuzes in het begin. En ogenschijnlijk triviale keuzes hebben vaak drastischer gevolgen voor bijvoorbeeld de prijs dan je wellicht zou verwachten. Elke keuze dient dan ook weloverwogen gemaakt te worden.

Je kiest bijvoorbeeld niet voor de camper of voor de auto omdat een ander het zegt, of omdat je denkt dat je jouw portemonnee hiermee een plezier doet. Je kiest voor het juiste type voertuig, omdat we in overleg hebben besloten dat dat de beste optie voor je is. En dat het een verantwoorde keuze is t.o.v. jouw portemonnee. We maken er een punt van dat elke keuze zijn plussen en minnen heeft en we zullen je altijd voorzien van een objectief advies.

Kortgezegd: probeer het wiel niet uit te vinden. Dat hebben wij allang gedaan. Vertrouw op onze ervaring en laat ons je op weg helpen naar de juiste keuzes. Dat is waar we voor staan.

Samenwerking

Wij kennen de weg wat betreft reis- en verblijfsmogelijkheden, stellen een passende offerte voor je op en verzorgen de gehele boeking van je reis naar Australië en/of Nieuw-Zeeland.

 • Vluchten: intercontinentaal, continentaal en binnenlands
 • Accommodaties: hotels, appartementen en resorts in AustraliëNieuw-Zeeland en de Pacific
 • Huurvoertuigen: auto, camper, 4 wheel drive (4wd) en minibusjes
 • Rondreizen: selfdrives en compleet verzorgde groepsreizen
 • Kampeersafari’s
 • Dagtochten en meerdaagse tochten
 • Cruises en veerovertochten
 • Treinreizen en buspassen

PLANET DOWNUNDER = KENNIS, PASSIE EN SERVICE!

Graag informeren we je over jouw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland en alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Kom langs of vraag nu meteen een offerte aan!

Hoe we werken

PLANET DOWNUNDER levert maatwerk. Maatwerk is een woord dat vaak verkeerd begrepen wordt, maar bij ons betekent het simpelweg dat we ons werk in dienst van een optimaal resultaat doen. En voor ieder is dat weer wat anders. Tevens zijn we vaak gebonden aan de (on)mogelijkheden van het moment. Niet alleen het moment van boeken (dus bijvoorbeeld wat de beschikbaarheid toelaat) , maar vooral ook het moment van reizen (denk aan het klimaat ter plaatse). Maatwerk is bij ons dus niet hetzelfde als ‘duur’… integendeel! Maatwerk is juist in dienst van jouw portemonnee, want terwijl we onze aandacht geven aan de kwaliteit van een reis, bewaken we altijd de uitgaven. We hebben er ons specialisme van gemaakt dat je reis zo goed mogelijk afgestemd wordt op je wensen, verwachtingen en budget. Ongeacht je reiswensen, wij zetten ons altijd met net zoveel toewijding voor een ieder in. Dit geldt zowel voor een compleet verzorgde reis, waarbij elk denkbaar onderdeel vooraf geboekt wordt, als voor een minder omvangrijke boeking, waarbij je vooral op de bonnefooi reist. Heel simpel, iedereen krijgt van ons de juiste aandacht, ongeacht het beschikbare budget. Het enige dat we vragen is je medewerking in de vorm van informatie. Laat ons met je meedenken, beantwoord onze vragen. Wij kunnen ons werk alleen maar doen in samenwerking met jou. Wat je ervoor terug krijgt is een reis die geheel bij je past.

 ZO GAAN WIJ TE WERK:

 • We beginnen altijd met een telefonisch gesprek, om even kennis te maken en de globale wensen te inventariseren. Uiteraard is dit ook een prima gelegenheid voor je om alvast wat vragen te stellen of al wat te ‘sparren’. Vaak passeren bepaalde overwegingen hierin al de revue, zoals de veelvoorkomende vraag “zal ik met een auto of camper reizen?”.
 • Aan de hand van het telefonisch contact gaan wij aan de slag met een compleet uitgewerkte offerte.

Dit is een eerste opzet voor de reis, vaak met diverse mogelijkheden naast elkaar (bijv. auto tegenover camper). Uiteraard is deze offerte voorzien van een nauwkeurige prijsopgave. Nu hebben we een tastbaar verhaal, aan de hand waarvan we de diepte in kunnen. Het is de bedoeling dat we deze opzet nu bijschaven tot de ideale reis. Dit kan telefonisch, maar het beste is natuurlijk een persoonlijk gesprek.

Eenmaal bijgeschaafd, begint de reis pas écht te leven. Je hebt alle informatie op een rijtje en weet het inmiddels al: DIT is de reis die ik moet maken! Wij werken deze voor je uit in een nieuwe offerte. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

  • Wanneer je ervoor kiest om de boeking bij PLANET DOWNUNDER onder te brengen, dan verzorgen wij alle benodigde reserveringen. Je ontvangt uiterlijk 2 weken voor vertrek een documentenpakket, o.a. voorzien van talloze tips en wetenswaardigheden… zodat je goed geïnformeerd en met een gezonde dosis inspiratie op pad gaat.

Bij ons heb je te allen tijde contact met je eigen reisadviseur, welke al 20 jaar reisdromen waar maakt en ook buiten kantooruren bereikbaar is. Dit is een standaard service die we kosteloos aanbieden. Immers, wij kunnen ons werk alleen doen in nauwe samenwerking met je. En daarvoor passen we ons graag aan jouw agenda aan.

We kennen de weg en we verstaan ons vak als geen ander. Probeer het eens en ervaar zelf hoe plezierig het al in de voorbereidende fase kan zijn.

OFFERTES:

ONZE OFFERTES zijn persoonlijk, passend en zo slim mogelijk in elkaar gezet. Wij leveren alles dat je van een specialist mag verwachten, dat beloven we! Dus uiteraard houden we rekening met zaken als reistempo. Het laatste dat je wilt is veel geld uitgeven voor een reis en vervolgens alleen maar gehaast te reizen. Je wilt ook wat kunnen zien….het is immers een vakantie. Dus we houden het gewenste tempo in de gaten. Klimaat is ook iets dat standaard bekeken moet worden. Je wilt er ter plekke niet achter komen dat je in hartje regentijd zit en de reis letterlijk in het water valt. Dit zijn essentiële zaken waarop gelet moet worden en wij zullen dat altijd meenemen in ons reisadvies.

Maar de échte expert kijkt verder en neemt de marktwerking mee in zijn zoektocht. Denk hierbij aan vraag en aanbod, beschikbaarheid etc. Er zijn altijd meerdere wegen die naar Downunder leiden, maar welke is het interessantst? Wij weten hoe we daar het beste op in kunnen spelen en zien het als een sport om hier het meeste uit te halen voor de klant. Dit zal natuurlijk in de prijs zijn, maar zeker ook in het aantal overstappen, de wachttijden etc.