Rondreizen in Australië

Australië, het land van de koala’s, de kangoeroes, en natuurlijk de krokodillen! Ontdek zelf de levenswijze van deze dieren in de prachtig uitgestrekte Outback van dit land! Tijdens een rondreis Australië kom je ze allemaal tegen.

Natuurlijk heeft Australië meer te bieden dan deze 3 dieren. Wat dacht je van een bezoek aan Sydney of Melbourne? Liever (leren) surfen op de parel witte stranden? Kies dan niet voor een standaard Australië rondreis. Maar kies voor een van onze maatwerk rondreizen. Deze rondreizen zijn speciaal voor je gemaakt door een van onze reisspecialisten.

Dankzij de ervaring van onze specialisten wordt de rondreis iets unieks en speciaals. In de rondreis nemen ze jouw wensen natuurlijk mee in het ontwerp van de reis. Maar omdat wij regelmatig in Australië zijn geweest kunnen wij de reis ook nog een hoop mooie en onvergetelijke plekken meegeven. De rondreis naar Australië kun je alleen maken als singlereis, maar natuurlijk ook met een gezin of groep vrienden.

(Foto: Brisbane, ook 1 van onze favoriete steden)

En ook kun je met een maatwerk rondreis Australië natuurlijk ook kiezen voor een luxe rondreis in de mooiste hotels, en met de meest comfortabele vervoersmogelijkheden (dit begint natuurlijk al op Schiphol). Liever wat meer avontuur? Dan kun je bijvoorbeeld een prachtige rondreis maken in een auto of camper. Australië geeft je het gevoel dat je alleen op de wereld bent! Maar ook een combinatie van luxe en avontuur is mogelijk.

En tijdens een rondreis door Australië leer je het land natuurlijk pas echt kennen. Je komt andere reizigers tegen. Maakt nieuwe vrienden. Daarnaast maak je onuitwisbare herinneringen!

Wil je alvast wat inspiratie? Hier vind je diverse voorbeeldreizen.