REIS NAAR AUSTRALIË – HET LAND DOWN UNDER

Maak een rondreis door Australië die is toegespitst op jouw wensen: jij kiest wat je wilt doen en wij Australië-specialisten helpen je met het samenstellen van de perfecte reis.
Wij kennen Australië natuurlijk erg goed, wij zijn immers al ruim 20 jaar gespecialiseerd in maatwerk reizen door Australië wij kunnen je alles vertellen over de westkust, de oostkust, het Red Centre, het tropische noorden en de Great Ocean Road. Natuurlijk bepaal je zelf hoe je wilt reizen, met een auto of camper. Maar ook groepsvervoer voor grotere groepen is geen probleem. En tijdens de reis door Australië slaap je natuurlijk op de mooiste plekjes. We hebben de leukste slaapplekken alvast voor je uitgezocht: van een sfeervol beachresort en knusse bed & breakfast tot een boerderij en een luxe tent in de Outback.

Onze ervaring is dat je alleen van Australië kunt genieten als je dat doet met een perfecte maatwerk reis. Wij regelen dus alles voor je. Vliegtickets, overnachtingen, vervoer, excursies, met alles wordt rekening gehouden, zodat jij kunt genieten van je droomreis.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen