Een reis of rondreis naar Australië of Nieuw-Zeeland maken? Wij geven u gratis maatwerk reisadvies voor de perfecte reis.

Een reis of rondreis naar Australië of Nieuw-Zeeland maken? Wij geven u gratis maatwerk reisadvies voor de perfecte reis.

Als u op het volgende formulier uw contactgegevens en verdere informatie invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw reiswensen te bespreken. Hier nemen wij graag de tijd voor, meestal komen wij bij u thuis om de wensen te bespreken overdag of in de avonduren, doordeweeks of in het weekend.

Wees hierbij a.u.b. zo volledig mogelijk. Hoe meer gegevens we hebben, hoe beter we ons werk kunnen doen.

Een aantal opmerkingen bij dit formulier:

  • MET HET INVULLEN VAN DEZE GEGEVENS VERPLICHT U ZICH TOT NIETS

  • Wij gebruiken uw namen uitsluitend om de best mogelijke vluchtdeals in optie te zetten. Deze optie is uiteraard vrijblijvend en kosteloos. Het dient ‘slechts’ ter voorkoming van onnodige prijsstijgingen achteraf. Controleert u a.u.b. de namen op juistheid.

  • Controleer a.u.b. uw contactgegevens op juistheid. Wij zullen vrijwel altijd even contact met u opnemen, voordat we aan de slag gaan met een offerte. Indien bepaalde tijdstippen hiervoor het beste geschikt zijn (of juist niet), meldt u dat a.u.b. bij de omschrijving van de reisplannen.

OPMERKING OVER DE PRIJSSTELLING:

Een reisprijs is te allen tijde een momentopname, dat is vooral bij maatwerkreizen de normaalste zaak van de wereld. Prijsstelling wordt steeds dynamischer en hier spelen wij altijd op in. Eigenlijk hoeven we alleen maar te weten wat u zoal wilt zien (dus bijvoorbeeld Sydney + Ayers Rock en Great Barrier Reef). En natuurlijk hoeveel tijd u hiervoor heeft. Dit is voor ons genoeg om de belangrijke eerste stap te nemen: het bepalen van de ideale reisvolgorde, gebaseerd op twee factoren: klimaat en vraag & aanbod. Vervolgens gaan we de tijd verdelen en hiermee hebben we het ‘raamwerk’ compleet. Nu is het tijd om het hele verhaal in te kleuren met specifieke wensen: auto of camper, georganiseerd op (deels) per OV….etc. In al deze trajecten hebben we u nodig, wantalleen in samenwerking met u kunnen we ons werk echt goed doen. Laat u dus door ons leiden, het resultaat zal uw beloning zijn!