Eindelijk de tijd en de financiën voor die unieke trip Down Under? Dan is het natuurlijk niet de bedoeling dat je in een standaard reisje terechtkomt met standaard hotels. De mooiste manier om te genieten van Australië en Nieuw-Zeeland is een reis die speciaal voor jullie is gemaakt. Mooie hotels, kleine B & B, kamperen in de outback. Of liever overnachten op een zeiljacht. De reis wordt samen met u bedacht en ontworpen.

Het team van Planet Downunder heeft een uitgebreide reiservaring in Australië en Nieuw-Zeeland. We hebben er gewoond, gewerkt en Vakantie gehouden. Wij zijn dus bij uitstek geschikt om u te helpen bij het plannen en samenstellen van uw unieke reis. Er is geen enkele reis hetzelfde. Wij gaan graag met u in gesprek en stellen die reis voor u samen die precies past bij uw wensen. Alleen zo bent niet gebonden aan vaste routes of arrangementen, en kunt u zelf kiezen voor het hotel. Ook als u met kinderen reist is een standaard arragement vaak meer een blok aan het been dan een zege. Laat u een zelf een verrassen door de prachtige maatwerk reizen die wij u kunnen bieden. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Dankzij onze ervaring en ons uitgebreide netwerk kunt u wel profiteren van de lage prijzen voor de verschillende onderdelen.

Planet Downunder is dus voor iedereen een aanrader. Een flydrive door Nieuw-Zeeland, een camperreis door de Australische Outback, een combinatiereis van verschillende regio’s in Australië of een exclusieve reis met overnachting in luxe lodges. Of wilt u alles ondernemen (u bent straks toch…) De keuze is aan u. Wij helpen u graag op weg!