Maatwerk reis naar Nieuw-Zeeland

Zoek je een reis op maat naar Nieuw-Zeeland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Elke reis die wij samenstellen voor onze reizigers is maatwerk. Geen enkele reis is hetzelfde.

Nieuw-Zeeland is het land bij uitstek om doorheen te reizen, maar reizigers weten vaak niet waar ze moeten beginnen. met behulp van het Planet downunder team helpen we je de beste keuzes te maken voor je reis. Kies met welk vervoersmiddel je door Nieuw-Zeeland wilt reizen en welke tours je onderweg zeker wilt doen.

Wij geven je natuurlijk zo goed mogelijk advies en helpen je van A tot Z. Of je nu geïnteresseerd bent in de cultuur van Nieuw-Zeeland of de ongerepte natuur in wilt duiken wij hebben de juiste mogelijkheden voor uw reis. Van individu tot grote groep. Van rondreis met een auto en prachtige B&B’s, motels en hotels tot een Camperreis. Wij kennen de mooiste plekjes waarbij je niet achter de massa aan gaat rijden maar er zelf bepaald wat je wilt doen.

Ons maatwerk is gebaseerd op ruimt 20 jaar ervaring met het maken van reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië. Hierdoor zijn wij niet alleen bekend in het verre downunder als reisspecialist. Maar ook in Nederland staan wij bekend als de maatwerk specialist voor reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland.