Planet Downunder; individuele AUSTRALIË & NIEUW-ZEELAND reizen op maat

Over Australië en Nieuw Zeeland reizen kun je veel op internet vinden. Maar met onze persoonlijke aanpak in combinatie met 20 jaar ervaring met georganiseerde individuele reizen naar Australië en Nieuw Zeeland kom je verder. We kennen de landen als geen ander.

Wij zijn een kleine, in Australië en Nieuw Zeeland gespecialiseerde, reisorganisatie en kunnen je dus als geen ander adviseren over deze fascinerende landen met zijn prachtige ongerepte natuurgebieden en natuurparken. Als je het ons vraagt; de mooiste landen ter wereld en wij vinden het leuk om samen met onze klanten reizen Australië en Nieuw Zeeland op maat samen te stellen die helemaal op jouw wensen aansluit, dat is ons werk, dat is onze passie!

Australië & Nieuw Zeeland reizen voor jou op maat en in goede handen

Het begint allemaal met het inventariseren van je wensen, aan de telefoon, een afspraak hier op kantoor of via de mail. Het samenstellen van je reisplan; je vakantie Australië of rondreis Nieuw Zeeland volgt en krijg je dan binnen 24 uur van ons gestuurd.

Waarom boeken bij Planet Downunder?

Wij verzorgen Australië & Nieuw Zeeland reizen tot in de puntjes. Bij ons kun je terecht voor je individuele autorondreizen, campervakantie, groepsreizen, wandelreizen, 4×4 autorondreizen, excursies, cruises en nog veel meer. Reizen in een rustig tempo en zo veel mogelijk van je omgeving ontdekken, is ons uitgangspunt. Wij kunnen je precies vertellen welke plekken je echt niet mag overslaan.

Neem contact met ons op en ervaar het zelf.

Laat je inspireren door onze Australië reizen klik hier. Liever naar Nieuw Zeeland reizen klik je hier

Nieuw-Zeeland & Australië reizen; wij zijn Planet Downunder

Vanaf heden zijn we op doordeweekse dagen van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar. Wil je ons buiten deze tijden bereiken, stuur ons dan een e-mail, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wij helpen je ook in deze tijd uiteraard graag met omboeken, advies, vragen en boeken van jouw droomvakantie!! Bel of mail ons dan ook gerust!

Een vakantie naar Australië en/of Nieuw-Zeeland is momenteel door de coronamaatregelen helaas niet mogelijk. We hebben nu nog geen zicht op wanneer dit wel weer kan.

Wie we zijn

PLANET DOWNUNDER maakt inmiddels meer dan 20 jaar reisdromen waar.

Hoe we werken

PLANET DOWNUNDER levert maatwerk. Dit is niet hetzelfde als ‘duur’, integendeel…

Wat anderen van ons vinden.Hoe je ons kunt bereiken.

Wat we geloven

KENNIS - Van de bestemmingen en de reisproducten
PASSIE - Voor reizen en voor mensen
SERVICE - Tijdens de voorbereiding en tijdens de reis

Beurzen

Je laten inspireren door onze kennis en persoonlijke reisverhalen? Breng een bezoek aan onze stand. We zijn aanwezig op de volgende beurzen:

VERRE REIZEN EVENT DEN HAAG – 23 & 24 OKTOBER 2021
Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag
Zaterdag 23 oktober: 10:00 – 17:00
Zondag 24 oktober: 10:00 – 17:00

VERRE REIZEN EVENT ANTWERPEN – 6 & 7 NOVEMBER 2021
Waagnatie Expo & Events
Rijnkaai 150
2000 Antwerpen
Zaterdag 6 november: 10:00 – 17:00
Zondag 7 november: 10:00 – 17:00

USA & CANANDA REISBEURS - 30 & 31 OKTOBER 2021
Hotel Figi
Het Rond 2
3701 HS Zeist
Zaterdag 30 oktober: 10:00 - 17:00 uur
Zondag 31 oktober: 10:00 - 17:00 uur

WIJ KIJKEN ERNAAR UIT OM JE TE ONTMOETEN!

Mocht het je niet lukken om ons te bezoeken op één van de beurzen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor in Capelle aan den IJssel voor het samenstellen van je reis. Je kunt bellen naar 010 –8420785 of een mail sturen naar info@planetdownunder.nl om een afspraak te maken.

Populaire Reizen