PUUR TASMANIË – 24-DAAGSE FLY & DRIVE TASMANIË

Deze 24-daagse fly & drive Puur Tasmanië reis draait om Tasmanië. De steden Hong Kong, Sydney en Melbourne zijn slechts ter illustratie en kunnen desgewenst vervangen of weggelaten worden. In onze warmere maanden bijvoorbeeld, zou u Melbourne of Sydney kunnen vervangen door het tropische Cairns in het noorden van Australië. Of wellicht heeft u familie in Perth? Kortom, mogelijkheden genoeg. Vraag ons naar de mogelijkheden en eventuele meerkosten.

Dagprogramma

 • Dag 1-2

  Vlucht naar Hong Kong

  Vandaag gaat je 24-daagse rondreis Puur Tasmanië van start. Je vliegt met Cathay Pacific in 12 uur (non-stop) naar Hong Kong, waar je in de vroege ochtend van dag 2 aankomt.

 • Dag 2-4

  Dag 2-4: Hong Kong

  Hongkong is een fascinerende metropool en biedt met haar vele gezichten alles wat je van een wereldstad mag verwachten. Indrukwekkende skylines, ultramoderne winkelcentra en traditionele markten. Een multiculturele samenleving met zowel een Aziatische als een Europese uitstraling, die je het gehele jaar kunt bezoeken. Hongkong is een ontmoetingsplaats van oost en west. Twee overnachtingen in een hotel.

 • Dag 4-5

  Vlucht Hong Kong – Sydney

 • Dag 5-8

  Dag 5-8: Sydney
  Sydney is niet de grootste en oudste stad van Australië, het is tevens is de hoofdstad van de staat New South Wales. Gelegen aan één van de mooiste en grootste natuurlijke havens ter wereld, is Sydney een levendige en interessante metropool. In het kader van het 200 jarig bestaan van Australië in 1988, zijn veel oude gebouwen gerestaureerd en tegenwoordig in volle glorie weer te bewonderen. In Pitt Street, de bekendste winkelstraat van Sydney, gaat het er hectisch aan toe, iets wat tijdens het spitsuur overal in de stad zo is… Men kan op een aantal plekken in de stad de drukte echter zeer goed ontvluchten. Zo is er bijvoorbeeld de Royal Botanical Garden, het Hyde Park midden in de stad of Darling Harbour, een amusementswijk die zeer centraal gelegen is. Ook zijn er een aantal mooie mogelijkheden buiten de stad, zoals het iconische Blue Mountains National Park. Kortom, voldoende opties tijdens je verblijf. Drie overnachtingen in een middenklasse hotel. Op dag 8 vlieg je in de ochtend van Sydney naar Tasmanië, dit is een vlucht van een kleine 2 uur.

 • Dag 8-20

  Dag 8-20: Van Hobart naar Hobart
  Bekijk het uitgebreide dag tot dag schema op Rondreis Tasmanië.

 • Dag 20

  Dag 20: Vlucht Hobart-Melbourne

  Je vliegt in ca. 1 uur en 15 minuten van Hobart naar Melbourne. Dit is met 3,5 miljoen inwoners de tweede stad van Australië. De schitterende ligging aan de Yarra River en Port Philipp Bay biedt talloze mogelijkheden tot vertier om de hoek. De stad is een mengeling van vele culturen en het zal je dus niet verbazen dat in deze stad een bruisend horecaleven plaatsvindt. Omdat de bezienswaardigheden van deze stad flink verspreid zijn, is het niet mogelijk de stad tijdens een enkele wandeling te verkennen. Ook zijn er vele interessante excursiemogelijkheden in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de iconische Great Ocean Road ten westen van Melbourne, of Philip Island ten oosten van Melbourne, bekend om de dagelijks pinguïn migraties. Omdat in deze regio zo veel te beleven is, hebben we drie overnachtingen ingepland (middenklasse hotel)

 • Dag 23-24

  Dag 23-24: Vlucht Melbourne – Amsterdam

  Je vliegt terug van Melbourne naar Amsterdam (met een overstap in Hong Kong)

 • Dag 24

  Dag 24: Aankomst Amsterdam

Reissom: vanaf € 2995 p.p.

Inclusief:

 •  7 overnachtingen in middenklasse accommodaties (met eigen douche/toilet)
 • Huurauto categorie middenklasse voor 7 dagen

Exclusief eventuele oneway kosten (ca. AUD 100,-)

Tip: breid deze reis uit met onze module “In stijl eindigen of starten”. In plaats van 2 nachten in Port Douglas verblijf je 3 nachten in de Silky Oaks Lodge, in het regenwoud van Daintree. Vervolgens vlieg je naar Lizard Island, alwaar je 3 nachten in het Lizard Island Resort verblijft.